KOTISIVUT YRITYKSELLE

ALKAEN 390€

SISÄLLÖNTUOTANTO

ALKAEN 59€/h

MARKKINOINTIASSISTENTTI

PALVELU ALKAEN 590€

VALOKUVAUSPALVELUT

ALKAEN 80€

Kotisivut  yritykselle

Verkkokaupat

Sisällöntuotanto

Markkinointiassistenttipalvelut

Printattavien markkinointimateriaalien suunnittelu

Valokuvauspalvelut yrityksesi markkinointiin.

NOSTETAAN YRITYKSESI NÄKYVIIN

Markkinointia ja näkyvyyttä tukeva Nousunen auttaa yrityksiä sen perustamisvaiheessa, sekä kehitysvaiheissa. Noususelta saat kaiken tarvittavan yritystoiminnan aloittamiseen, kuten kotisivut yritykselle, valokuvauspalvelut sekä markkinointimateriaalit, kuten esitteet ja korttituotteet sekä flyerit.  Saat opastusta ja koulutusta kotisivujesi käyttöön, ylläpitoon ja markkinointiin. Nousunen tukee pienyritystä sen kehitysvaiheissa, kun on tarve uudistua. Asiakashankinta on helpompaa, kun yrityksesi kotisivut ovat nykyaikaiset ja toimivat. Yrityksen aloittaminen ja kehittäminen on helppoa Noususen kanssa.

LAADUKASTA PALVELUA PIENELLE YRITTÄJÄLLE

 

Nousunen tekee laadukkaat kotisivut yritykselle, jotka ovat mobiiliystävälliset ja nykyaikaisesti toteutetut. Yrityksen kotisivut yhdistetään tärkeimpiin mainonnan työkaluihin. Voit luoda näyttäviä email-kampanjoita ja analysoida dataa, joka auttaa ymmärtämään asiakkaitasi ja opit kohdentamaan mainontaa. Nousunen haluaa menestystäsi ja jakaa kaiken tiedon kanssasi, jonka avulla yrityksesi voi saavuttaa paremmat tulokset heti alkuvaiheessa. Nousunen tekee kaikkensa, jotta menestyt, sillä asiakkaiden onnistumistarinat on meidän tärkein  menestyksen mittari.

MARKKINOINTIASSISTENTTI-PALVELU

Voit tilata suoraan akuuttiin tarpeeseen palveluita, tai valita markkinointiassistentti palvelun, joka sisältää kaikki palvelut yhdellä edullisella kuukausimaksulla. 

NOUSUSEN

Noususen takana hääri yksi ainoa joka paikan höylä Emilia Alariesto, jonka erikoisosaamista on valokuvaus ja visuaalinen viestintä. Minulla on kaksi visuaalisen viestinnän perustutkintoa ja lisäkoulutan itseäni jatkuvasti markkinoinnin opinnoilla. Itseopiskelu ja ammatillinen kehittäminen on elämäntapa. Naisten aseman parantaminen on minulle sydämen asia, siksi naisyrittäjät ovat muodostuneet minun tärkeimmäksi asiakasryhmäksi. Olen päätynyt taidoillani auttamaan ja motivoimaan toisia naisyrittäjiä. Tahdon olla kehittämässä ja nostamassa näkyviin kotimaista osaamista ja tuotteita. Meillä on täällä niin paljon mahtavia menestystarinoita ja on suuri kunnia olla rakentamassa niitä.

Olen jakanut yrityspalvelut ja valokuvauspalvelut erilleen, jotta kohderyhmä löytää palvelut paremmin. Tällä sivulla palvelen yrityksiä, mutta jos tahdot kurkistaa valokuvaamon sivuja, klikkaa alta ja tutustu lisää.

Palautetta asiakkailta.

Yhteistyömme on ollut  luottamuksellinen ja on ollut ilo saada ammattilaisen apua. Luovaa ja  ystävällistä palvelua. Suosittelen lämpimästi.

Villa Alba, Tmi

Haluatko kuulla vinkkejä, jotka nostavat yrityksesi näkyvyyttä ja kuulla tarjouksista ensimmäisenä.

Haluat nostaa yrityksesi näkyvyyttä. 

Ole yhteydessä.

 
logo_ilman_tekstia.png
logo_ea.png

Olemme samaa yritysperhettä.

Emilia Alariesto

045 228 5361

Y-TUNNUS 2872151-2

Toimialue Helsinki

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Emilia Alariesto nousunen.net