Täällä nostetaan yrityksiä näkyville.

Kotisivut yritykselle

 

Verkkokaupat

Sisällöntuotanto

Markkinointiassistenttipalvelut

Printattavien markkinointimateriaalien suunnittelu

Valokuvauspalvelut yrityksesi markkinointiin.

 

NOSTETAAN YRITYKSESI NÄKYVIIN

Markkinointia ja näkyvyyttä tukeva Nousunen auttaa yrityksiä alkutaipaleella ja sen kehitysvaiheissa. Noususelta saat kaiken tarvittavan yritystoiminnan aloittamiseen, kuten kotisivut yritykselle.  Saat opastusta ja koulutusta sivujesi käyttöön, ylläpitoon ja markkinointiin. Nousunen on myös mukana yrityksen kehitysvaiheissa, kun on tarve uudistua. Asiakashankinta on helpompaa, kun yrityksesi kotisivut ovat nykyaikaiset ja toimivat. Yrityksen aloittaminen ja kehittäminen on helppoa Noususen kanssa.

Palveluista löytyy kotisivut yritykselle, printattavat markkinointimateriaalit, kuten käyntikorttien suunnittelu, sisällöntuotanto, markkinointi sekä valokuvauspalvelut, kuvapankit ja mainoskuvat. Nousunen on kuin ikioma markkinointiassistentti, ilman rekrytointi kuluja.

Voit tilata suoraan akuuttiin tarpeeseen palveluita, tai valita markkinointiassistentti palvelun, joka sisältää kaikki palvelut yhdellä kuukausimaksulla.

LAADUKASTA PALVELUA PIENELLE YRITTÄJÄLLE

Nousunen tekee laadukkaat kotisivut yritykselle, jotka ovat mobiiliystävälliset ja nykyaikaisesti toteutetut. Yrityksen kotisivut yhdistetään tärkeimpiin mainonnan työkaluihin. Voit luoda näyttäviä email-kampanjoita ja analysoida dataa, joka auttaa ymmärtämään asiakkaitasi ja opit kohdentamaan mainontaa. Nousunen haluaa menestystäsi ja jakaa kaiken tiedon kanssasi, jonka avulla yrityksesi voi saavuttaa paremmat tulokset heti alkuvaiheessa. Nousunen tekee kaikkensa, jotta menestyt, sillä asiakkaiden onnistumistarinat on meille tärkein  menestyksen mittari.

Palautetta asiakkailta.

Yhteistyömme on ollut  luottamuksellinen ja on ollut ilo saada ammattilaisen apua. Luovaa ja  ystävällistä palvelua. Suosittelen lämpimästi.

Villa Alba, Tmi

 

Haluatko kuulla vinkkejä, jotka nostavat yrityksesi näkyvyyttä.

Helsinki

045 228 5361

  • Instagram
  • White Facebook Icon

Haluat nostaa yrityksesi näkyvyyttä. 

Ole meihin yhteydessä.

Olemme samaa yritysperhettä.

©2020 Emilia Alariesto nousunen.net

045 228 5361

Y-TUNNUS 2872151-2

Toimialue Helsinki

Evästeet ja tietosuoja