Markkinointiassistentti-palvelu

Markkinoinnin ja näkyvyyden tukena yritystoiminnan alussa ja sen kehitysvaiheissa.

AJATTELE, JOS SAISIT KAIKKI MARKKINOINTIASSISTENTIN PALVELUT YHDELLÄ KUUKAUSIMAKSULLA, ILMAN REKRYTOINTIA JA YLIMÄÄRÄISIÄ KULUJA.

Noususelta saat. 

Joskus yritykselle on edullisempaa ottaa markkinointiin lisävarustusta ilman rekrytointia. Markkinointiassistentti-palvelu on oiva ratkaisu yrityksen tueksi.  Ehkä tarvitsette silloin tällöin nettisivujen päivitystä, esitteet, tuotekuvia studiossa, käyntikortin freesauksen tai sisältöä someen. Sitoudut vain sovittuihin tunteihin, joka sisältää kaikki palvelut. Yritykselläsi voi olla jo valmis markkinointisuunnitelma, jolloin markkinointiassistentti-palvelu tukee ja toimittaa sisältöä suunnitelman mukaisesti. Pitkäaikaisissa asiakassuhteissa korostuu luotettavuus ja tavoitteellisuus, joka helpottaa yrityksen arkea kiireen keskellä. Aloittelevalle yrittäjälle Nousunen tarjoaa tukea ja ohjaa saavuttamaan sen ensimmäiset markkinoinnilliset tavoitteet, sekä luomaan vahvaa pohjaa kasvavalle ja kehittyvälle yritykselle.

MARKKINOINTIASSISTENTTI-

PALVELUPAKETTI

590€/10h

sis. alv.

Valitse markkinointiassistentti-palvelu kehittämään yrityksesi menestystarinaa.

Sopii täydellisesti projekteihin, jotka vaativat hetkellisesti apua ja erityisosaamista tai yritykselle, joka kaipaa säännöllistä assistentti-palvelua ilman rekrytointia. 

Riskitön ja helppo.

Maksat vain toteutuneista työtunneista.

Minimi tunnit 10h.

SOPIMUSASIAKKAANA SAAT ENEMMÄN

Kun valitset markkinointiassistentti-palvelun, pystymme muodostamaan luottamuksellisen  suhteen, jossa suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus on keskiössä. Saat enemmän vastinetta rahoillesi, kun tavoitteet laaditaan tarpeidesi mukaan, etkä maksa turhista tunneista.

 

Markkinointiassistentilla on monenlaisia taitoja, jotka auttavat pienyrittäjää alkuun markkinoinnissa ja suurempi yritys hyötyy monipuolisesta osaamisesta, joka helpottaa kiireen keskellä. Palveluista löytyy mm. valokuvauspalvelut, printattavien markkinointimateriaalien valmistus, sisällöntuotanto ja nettisivujen kehitys ja päivitys.

Valokuvaus-palvelut on mahtava ja monipuolinen lisä markkinointiassistentti-palvelussa. 

Kuinka hyödyllistä onkaan, kun on käytössäsi on studio, jossa voi ottaa laadukkaita henkilökuvia, tuotekuvia ja promokuvia yrityksen käyttöön. 

Kun tarvitset yksinkertaista taittotyötä, kuten käyntikorttien suunnittelua, flyereita tai printattavia markkinointimateriaaleja, voit kääntyä markkinointiassistentin puoleen. 

Nettisivujen päivitykset voivat kohentaa yrityksen kotisivujen visuaalista ilmettä, parantaa käytettävyyttä tai tähdätä kehitykseen ja löydettävyyteen. Kotisivujen päivitys voi olla toki vain infon lisäämistä tai poistamista, mutta sivujen kehittäminen ajan kanssa voi ratkaisevasti lisätä tuottavuutta. Etenkin pienyrittäjän kotisivut voivat olla kehityksen tarpeessa ja Nousunen voi auttaa parantamaan sivujen tuottavuutta monilla toimilla, kuten SEO hakukoneoptimoimalla sivuja ja parantaa niiden rakennetta niin, että sivut lisäävät konversioita, kuten varauksia, tilauksia tai katselukertoja. Nettisivujen kehitystyö on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, siksi markkinointiassistentti-palvelu on täydellinen valinta, kun halutaan saada tuottavuutta sivustolle.

Kysy lisää palvelusta.

logo_ilman_tekstia.png
logo_ea.png

Olemme samaa yritysperhettä.

Emilia Alariesto

045 228 5361

Y-TUNNUS 2872151-2

Toimialue Helsinki

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Emilia Alariesto nousunen.net