Markkinointiassistentti-palvelu

Markkinoinnin ja näkyvyyden tukena yritystoiminnan alussa ja sen kehitysvaiheissa.

AJATTELE, JOS SAISIT KAIKKI MARKKINOINTIASSISTENTIN PALVELUT YHDELLÄ KUUKAUSIMAKSULLA, ILMAN REKRYTOINTIA JA YLIMÄÄRÄISIÄ KULUJA.

Noususelta saat. 

Joskus yritykselle on edullisempaa ottaa markkinointiin lisävarustusta ilman rekrytointia. Markkinointiassistentti-palvelu on oiva ratkaisu yrityksen tueksi.  Ehkä tarvitsette silloin tällöin nettisivujen päivitystä, esitteet, tuotekuvia studiossa, käyntikortin freesauksen tai sisältöä someen. Maksat yhden kuukausilaskun, joka sisältää kaikki palvelut. Yritykselläsi voi olla jo valmis markkinointisuunnitelma, jolloin markkinointiassistentti-palvelu tukee ja toimittaa sisältöä suunnitelman mukaisesti. Pitkäaikaisissa asiakassuhteissa korostuu luotettavuus ja tavoitteellisuus, joka helpottaa yrityksen arkea kiireen keskellä. Aloittelevalle yrittäjälle Nousunen tarjoaa tukea ja ohjaa saavuttamaan sen ensimmäiset markkinoinnilliset tavoitteet, sekä luomaan vahvaa pohjaa kasvavalle ja kehittyvälle yritykselle.

MARKKINOINTIASSISTENTTI-

PALVELUPAKETTI

590€/kk

59€/h + alv.

Kun yrityksesi kaipaa säännöllistä tukea markkinointiin, valitse kuukausilaskutus.  Saat kaikki palvelut ja luotettavan kumppanin kehittämään yrityksesi menestystarinaa.

10 takuvarmaa työtuntia yrityksesi hyväksi

SOPIMUSASIAKKAANA SAAT ENEMMÄN

Kun valitset edullisen kuukausilaskutuksen, pystymme muodostamaan luottamuksellisen ja pitkäaikaisen suhteen, jossa suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus on keskiössä. Saat enemmän vastinetta rahoillesi, kun tavoitteet laaditaan pitkällä tähtäimellä.

 

Markkinointiassistentillä on monenlaisia taitoja, jotka auttavat pienyrittäjää alkuun markkinoinnissa ja suurempi yritys hyötyy monipuolisesta osaamisesta, joka helpottaa kiireen keskellä. Palveluista löytyy mm. valokuvauspalvelut. Käytössä on valokuvastudio, jossa voi ottaa henkilökuvia, tuotekuvia sekä mainoskuvia someen.

 

Sisällöntuotanto on usein pienen yrittäjän omalla vastuulla. Yleensä sisällöntuottamiseen ei ehditä panostaa sen ansaitsemalla tavalla. Sisällön avulla tavoitat asiakkaat. Nousunen tuottaa tavoitteellisesti sisältöä yrityksen tarpeisiin.

Nettisivujen päivitykset voivat kohentaa yrityksen kotisivujen visuaalista ilmettä, parantaa käytettävyyttä tai tähdätä kehitykseen ja löydettävyyteen. Kotisivujen päivitys voi olla toki vain infon lisäämistä tai poistamista, mutta sivujen kehittäminen ajan kanssa voi ratkaisevasti lisätä tuottavuutta. Etenkin pienyrittäjän kotisivut voivat olla kehityksen tarpeessa ja Nousunen voi auttaa parantamaan sivujen tuottavuutta monilla toimilla, kuten SEO hakukoneoptimoimalla sivuja ja parantaa niiden rakennetta niin, että sivut lisäävät konversioita, kuten varauksia, tilauksia tai katselukertoja. Nettisivujen kehitystyö on pitkäjänteistä ja tavoitteellista, siksi markkinointiassistentti-palvelu on täydellinen valinta, kun halutaan saada tuottavuutta sivustolle.

Kysy lisää palvelusta.

logo_ilman_tekstia.png
logo_ea.png

Olemme samaa yritysperhettä.

Emilia Alariesto

045 228 5361

Y-TUNNUS 2872151-2

Toimialue Helsinki

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Emilia Alariesto nousunen.net