Markkinointiassistentti-palvelu

Markkinoinnin ja näkyvyyden tukena yritystoiminnan alussa ja sen kehitysvaiheissa.

AJATTELE, JOS SAISIT KAIKKI MARKKINOINTIASSISTENTIN PALVELUT YHDELLÄ KUUKAUSIMAKSULLA, ILMAN REKRYTOINTIA JA YLIMÄÄRÄISIÄ KULUJA.

Meiltä saat. 

Joskus yritykselle on edullisempaa ottaa markkinointiin lisävarustusta ilman rekrytointia. Ehkä tarvitsette silloin tällöin nettisivujen päivitystä, esitteet, tuotekuvia studiossa, käyntikortin freesauksen tai sisältöä someen. Maksat yhden kuukausilaskun, joka sisältää kaikki palvelumme. Kartoitamme aluksi yrityksesi tarpeen. Yritykselläsi voi jo olla valmis markkinointi suunnitelma, jolloin markkinointiassistentti-palvelu tukee ja toimittaa sisältöä suunnitelman mukaisesti. Pitkäaikaisissa asiakassuhteissa korostuu tavoitteellisuus. Aloittelevalle yrittäjälle Nousunen tarjoaa tukea ja ohjaa saavuttamaan sen ensimmäiset markkinoinnilliset tavoitteet, sekä luomaan vahvaa pohjaa kasvavalle ja kehittyvälle yritykselle.

MARKKINOINTIASSISTENTTI-

PALVELUPAKETTI

590€/kk

+ alv.

10 takuvarmaa työtuntia yrityksesi hyväksi

59€/h

Kun yrityksesi kaipaa säännöllistä tukea markkinointiin, valitse kuukausilaskutus.  Saat kaikki palvelut ja luotettavan kumppanin kehittämään yrityksesi menestystarinaa.

SOPIMUSASIAKKAANA SAAT ENEMMÄN

Kun valitset edullisen kuukausilaskutuksen, pystymme muodostamaan luottamuksellisen ja pitkäaikaisen suhteen, jossa suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus on keskiössä. Saat enemmän vastinetta rahoillesi, kun tavoitteet laaditaan pitkällä tähtäimellä. Huolehdimme, että mainonta on kohdennettu oikein ja se tavoittaa asiakkaasi oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

Kysy lisää palvelusta.

Olemme samaa yritysperhettä.

©2020 Emilia Alariesto nousunen.net

045 228 5361

Y-TUNNUS 2872151-2

Toimialue Helsinki

Evästeet ja tietosuoja